miercuri, 18 februarie 2009

Cum a fost aseara + mesaj pentru voi

A fost cald si multa veselie si ne-am distrat fara voi, uite-asa :). Din diverse motive, trupa Doar Atat a lipsit de pe scena Scolii de Folk, insa i-am avut pe Joooohnnie, Mysha , Stefan, Adina, care ne-au cantat foarte frumos si au reusit sa iste rasete, zambete, aplauze multe multe. Cu ocazia asta le multumim celor cativa care au decis sa ramane fideli Scolii de Folk. Ce a lipsit? Voi. Nu stim unde ati fost si de ce ne-ati parasit, vrem insa sa stiti ca:

1. Povestea trista a berii din ultimele saptamani nu se va mai repeta, a fost o scapare care nu a depins absolut deloc de noi, pentru care ne cerem scuze.
2. Va pregatim multe surprize muzicale in saptamanile care vor veni asa ca daca dediceti sa chiuliti in continuare nemotivat e posibil sa le pierdeti.
3. Scoala de Folk exista pentru voi si s-a nascut pentru ca ati spus de multe ori ca vreti folk mult si nou si tanar.
4. Stim ca vreti si "nume" si vi le vom aduce, insa nu putem face asta pana nu ne aratati ca sunteti alaturi de noi.
5. Incercam sa facem tot posibilul ca voi sa va simtiti bine alaturi de noi si avem planuri mari insa visele devin realitate doar atunci cand toata lumea bate din palme si striga "Eu cred in zane" :).
6. Stim ca martea este o zi cu foarte multe seri folk. Nu le consideram concurenta pentru ca fiecare se intampla in alt fel. Noi suntem altfel, am spus de la inceput asta. Vrem sa lansam oameni noi, vrem sa readucem pe scena oameni care nu mai canta de multi ani. Nu credeti ca merita si ei o sansa?:)

Si cam atat. In continuare...poze de aseara ca sa vedeti ce ati pierdut.


Niciun comentariu: