miercuri, 21 ianuarie 2009

La-nceput de drum....

Ma intrebam cum sa pornesc povestea noastra, ce sa spun, cum sa spun. Fiind (momentan) doar un blog (vine si site-ul asa cum am promis, insa vreau sa fie frumos si demn de Scoala noastra asa ca il voi creiona incet-incet) ma gandesc ca e mai mult loc pentru cuvinte si ganduri, deci nu am sa scriu nimic gen "cine suntem si ce vrem". Suntem doar oameni, asemeni miliardelor de oameni de pe planeta si vrem un vis asemeni miliardelor de vise. Pentru ca suntem in zodia laptelui si pasii ni-s nesiguri, avem nevoie de toata dragostea si intelegerea voastra. Ni le-ati oferit deja, in ultimele zile, cand am descoperit cu bucurie ca avem multi multi prieteni, mai noi si mai vechi. Le multumim lor pentru ca ne-au ajutat sa mai facem un pas, le multumim tuturor celor care au crezut in visul nostru care, iata, incepe sa prinda contururi din ce in ce mai clare, ii multumim in mod special minunatului nostru Nebun de alb (aka Emeric Imre) pentru ca datorita lui suntem acum inregistrati cu drepturi depline in circuitul spinos al serilor folk bucurestene. Le multumim de asemeni prietenilor de la Folk Frate pentru ca in ultimele saptamani ne-au oferit gazduire in casuta lor virtuala si ne-au sprijinit cu sfaturi, idei, prezenta lor. Le multumim si celor de la El Grande Comandante pentru ca ne-au primit serile folk, pentru ca au avut rabdare si incredere ca pana la urma martea va deveni o zi speciala. Nu in ultimul rand, multumim extraordinarului nostru sponsor, fara de care povestea nu ar fi inceput si care ne-a sustinut si ne-a incurajat, multumim Cristinei Andries pentru fotografii, multumim lui Yogi pentru ca a stat doua zile si o noapte sa puna la punct sistemul de sunet, multumim Dacianei pentru ca si-a sacrificat o parte din seara si a acceptat rolul de usier, multumim Adinei pentru motto-ul nostru. Va multumim si voua, celor care incepand din luna octombrie a anului trecut ati venit in fiecare marti seara in vizita la noi si incet incet ne-ati ajutat sa devenim cunoscuti.
Acestea fiind zise si pentru ca am terminat cu multumirile, va anuntam din nou ca in data de 20 ianuarie 2009 s-a nascut in mod oficial Scoala De Folk, eveniment saptamanal ce se va desfasura martea, de la orele 20.00 trecute fix, in clubul El Grande Comandante, cu sprijinul P&C Information Systems si Simply Events si avand ca parteneri media revista B-24-FUN si postul de radio Smart FM. Pe scena Scolii de Folk vor urca nume mai mari si mai mici, vor debuta sau se vor relansa folkisti din intreaga tara, poate candva, intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat, vom avea si un festival, un post de radio, etc. Ideile sunt multe, insa avem nevoie de timp, oameni si fonduri ca sa le punem in aplicare.
Voi incheia acest post cu un citat care m-a ajutat, azi, acum, sa potrivesc cuvintele care nu voiau deloc sa se aseze cuminti pe "hartie" (multumesc Stefan, pentru ca mi-ai amintit de ce cant si de ce am vrut ca Scoala De Folk sa existe):
"Sa canti un cantec e mai greu decat sa taci." - Stefan Tivodar

Semnat: CATEDRA SCOLII DE FOLK

Niciun comentariu: